.
Cart 0

 

 

 

 

 

DSC_6300.jpg
 

OM OSS

Esteriör är ett inredningsföretag som sätter kvalité i fokus och har filosofin att färg och form gör vardagen lite roligare. 

Med Stockholm som bas erbjuder vi dig hjälp med både stora och små inredningsuppdrag, från homestaging till omfattande ombyggnationer. Vår estetik är en total mix och vi inspireras av hela världen och alla decennier, i stort som smått.

Förutom att hjälpa till vill Esteriör även dela med sig. Detta genom vår webshop, som är en mixad bladning av vintageföremål och möbler vi samlat på oss under resor världen över.

 

 
 
DSC_5373.jpg

zandra

Zandra Lidén är stylist och inredare med en förkärlek för stora växter och eftermiddagsljus. Hon är uppväxt på Södermalm men har utforskat världen i jakt på både de vackraste vintagemöblerna och de mest relaxade yoga-retreaterna. 

Kontakt:

072-7281999           zandra@esterior.se

 

henrik

Henrik Ekberg är inredare och är född och uppvuxen i Grövelsjön i Norra Dalarna.  Han har drivit secondhandbutik  i många år och jobbat på PR-byrå lite färre år. Gillar allt som har med hotell att göra, färgen mörkgrönt men framför allt att åka skidor i djup snö.

Kontakt:

073-8379586          henrik@esterior.se

 
overlay Papper.jpg