.
Cart 0
 

Om oss

Esteriör är ett inredningsföretag som sätter kvalité i fokus och har filosofin att färg och form gör vardagen lite roligare. Företaget består av två delar; Esteriör Studio och Esteriör Shop och vi har sedan starten för 2,5 år sedan profilerat oss som en inredningsbyrå som vill gå emot de avskalade och minimalistiska trenderna inom svensk inredning.

Esteriör har jobbat med både stora och små inredningsprojekt, stylningar och diverse annorlunda set design-uppdrag. I höstas öppnade vi Esteriör Shop som är en 150 kvm stor butik på Åsögatan 144 på Södermalm med ett blandat sortiment av unika vintagemöbler och lampor samt växter och nytillverkade detaljer från utvalda märken.

 
 
DSC_9026.jpg

ZANDRA

Har jobbat på internationell inredningsbyrå, rest jorden runt samt drivit vintagebutik under flera år. Yogi med stor passion för färg och form som gillar friluftsliv, landstället i Härnösand och storbladiga växter. 

zandra@esterior.se

072-7281999

DSC_8964.jpg

HENRIK

Har även han drivit vintagebutik i massor av år och jobbat på PR-byrå några färre år. Drömmer ständigt om att driva ett eget hotell, springer marathon, älskar att resa och åker så ofta som det bara går skidor i japansk pudersnö. 

henrik@esterior.se

073-8379586

resize-img.jpg